Atatürk İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.

Misyon: Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.

Başarılar: İl equılıbrıo birinciliği İl Pentago birinciliği İlçe akıl oyunları turnuva birincilikleri 2019-2020 İlçe İstiklal MArşı Güzel Okuma Yarışması Birinciliği

Saatler: BAŞLAMA: 08:30 ÖĞLE ARASI:11.55-13.00 BİTİŞ: 14:30
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: GÜNLÜK SİVAS-ALTINYAYLA VE ALTINYAYLA-ŞARKIŞLA ARASI ÇALIŞAN SERVİSLER BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: FUTBOL-MASA TENİSİ-SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Kitap Kurdu Projesi-Beslenme Dostu Projesi-Çizgilerle Büyüyorum Projesi-Sıfır Atık-E-Twinning

WEB - https://ataturkiok.meb.k12.tr

Adres - RIFAT ÖÇTEN MAH. MANOLYA SOKAK YUSUF YURT İMAM HATİP ORTAOKULU 1.KAT ALTINYAYLA / SİVAS

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - RIFAT ÖÇTEN MAH. YENİYOL28 ALTINYAYLA SK. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 1 ALTINYAYLA / SİVAS

Ulaşım OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLDUĞUNDAN DOLAYI SIKINTI YAŞANMAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 80 KM´DİR.